همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی؛ نیرو‌های مسلح ایران هوشیار و برای هر سناریویی آماده هستند

جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی؛ نیرو‌های مسلح ایران هوشیار و برای هر سناریویی آماده هستند سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح جلسه امروز این کمیسیون، گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی و هوشیاری قرار دارند و برای هر سناریویی آماده هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 27
کد خبر: ۳۰۶۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم رضایی در تشریح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور مدیران امنیتی، اظهار کرد: جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز (دوشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد.

وی بیان کرد: در این جلسه، تعدادی از مدیران امنیتی کشور، گزارشی از وضعیت امنیتی در داخل و خارج از کشور و از تحولات منطقه ارائه دادند که گزارش آنان حاکی از این است که گروه‌های مقاومت در آمادگی بسیار بالایی به سر می‌برند و طی چند وقت اخیر، پیروزی‌ها و موفقیت‌های بزرگی کسب کرده‌اند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در تأمین امنیت کشور و همچنین اقدامات اخیر دستگاه‌های امنیتی در مقابله با عناصر تروریستی و نفوذی تقدیر و تشکر و تجلیل کردند.

رضایی ادامه داد: همچنین در این جلسه، گزارشی از وضعیت منطقه، آرایش منطقه و آمادگی نیرو‌های مسلح کشورمان ارائه شد؛ آنچه می‌توانم بر آن تأکید کنم این است که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی و هوشیاری قرار دارند و برای هر سناریویی آماده هستند و به هر تجاوز و شرارتی، در بالاترین سطح پاسخ خواهند داد.

وی افزود: در حال حاضر، وضعیت توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران، حتی نسبت به ایام جنگ اخیر یعنی جنگ ۴۰ روزه بالاتر و بیشتر شده است. نیرو‌های مسلح ما در بخش‌های مختلف در وضعیت مطلوبی قرار دارند و برای رویارویی با هر سناریویی آماده‌اند و تمامی تحرکات دشمنان در منطقه را به دقت زیر نظر دارند و همه اقدامات و فعالیت‌های دشمن در منطقه تحت اشراف کامل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نیرو‌های مسلح ما آمادگی دارند تا در صورت ارتکاب هرگونه خطا از سوی دشمنان، با آنها برخوردی عبرت‌آموز و پشیمان‌کننده داشته باشند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار